utorok 11. apríla 2017

Steven Finn:, Anglicko nechcem skončiť sériu Ashes na zadok poznámkou '

Po jednom z anglických viacerých neutesenych dní lete klesol Steven Finn, aby vyšiel a riešenie tlače. Finn vzal 100. Testovacia bránka, keď mal Mitchell Marsh chytený Betclic-Podrobnosti tu v druhom sklzu a tak bol do značnej miery jediný muž v tíme, ktorý mal niečo pozitívne povedať o jeho dennú prácu - "pekný pocit," zábleskov 2015: Peter Siddle dáva Austrálie hrana, ktorá znižuje Anglicku suť viac

v opačnom prípade s Anglickom osem gólov nadol a 374 beží pozadu, tam bolo málo pozitívnych vybrať z neporiadok, na rozdiel od zrejmý, že už vyhrali sériu a tak v istom zmysle výsledok nezáleží tak moc.A ako povedal Finn, musel by boli "stupídne" povedať, že buď on alebo jeho spoluhráči cítil týmto spôsobom.

"Mali sme veľmi, veľmi zlý deň a nie je schováva z toho, "povedal Finn. "Zakaždým, keď sme sa vytiahnuť na košeli Anglicka chceme robiť sami a naša krajina sa spravodlivosti, a ľudia, ktorí zaplatili peniaze, aby sem prišiel a sledovať. Dnes nebol dobrý deň. Mali sme veľa dobrých časov v posledných niekoľkých skúšok a musíme sa uistiť, zajtra je ďalší dobrý deň, ak chceme zostať v hre. "England pripustil 481, záznam skóre tímom, ktorí boli vložil bat na ovále, a potom klesol na 107 pre osem, ich najvyššie skóre Alastair Kuchárske 22.

Napriek tomu Finn povedal, všetky tie správne veci.A ešte lepšie, a to aj znelo, ako by veril im. "Nechceme, aby dokončiť túto sériu na zadok poznámky. Chceme skončiť s našimi hlavami vztýčenou, "povedal. "Musíme byť schopní pozrieť sa sebe navzájom do očí na konci týchto piatich dní a povie:, Dal som všetko, čo som bojoval tak tvrdo, ako to len šlo.'Nebudeme vzdať túto hru.Máme 12 bránok získať čo najviac beží, ako môžeme, a zajtra, či už zase miska alebo bat opäť musíme to robiť s odhodlaním uspieť "Prehrávanie vnútri M25 zrejme prináša to najlepšie z Austrálčanov. | Vic Marks Viac

Finn trval na tom, že to nie je "postoj vec", že Anglicko je príprava bola v poriadku, len ich "poprava nebola tak dobrá, ako by sme si priali, aby to bolo." A mal pravdu, keď hovorí, že Austrália sa unikal oveľa lepšie ako Anglicko mala. "Majú veľa z bránky a my sme nedostali toľko." Diskusia čoskoro sa obrátil k žiadnej gule, ktorá sa zdá byť ľúto téma bude diskutovať v priebehu testu popol.Ale alternatívou bolo hovoriť o Anglicka odpaľovanie a nikto nechcel bývať na to.

Finn mal Steve Smith zachytil na 92, ale jeho noha bola ďaleko za hranicou, takže pálkar bol ušetrený. Rozhodca minul tucet žiadne gule počas dňa, osem off Mitchell Johnson sám, ale Finn, na svojom konte, povedal, že to nie je ospravedlnenie. "Môžete vidieť vaše špice stopy, keď sa vracal do svojho bránkoviska," povedal.


"Neexistuje žiadne ospravedlnenie za nadhadzovačom a nie je vina na rozhodcov pre mňa bowlingovými pár žiadne gule v posledných niekoľkých hier. Je to pre mňa niečo vyriešiť. "

Betclic-Čítajte viac

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára