štvrtok 13. apríla 2017

Potreba Anglicko k zmene stavajú Sam Burgess dobre v rámčeku pre Wales hru

Akonáhle Stuart Lancaster odhalila zmeny budú vykonané do Anglicka štartovnej XV čeliť Wales jedno meno vyčnieval z davu. Sam Burgess, s jedinou konkurenčnou test vzhľad pod jeho pásom, je teraz pevne v spore začať sobotňajšej kolosálny zrážku u Twickenham.

Ešte v raných fázach jeho rugby vzdelávania, ale s prítomnosťou neprekonateľnou v Anglicku je čata, Burgess priniesol dynamiku stranu Lancaster v jeho 19. minúte proti Fidži - buráca do kontaktu a pridaním smer, ktorý bol chýba.Navyše Brad Barritt vydržal off-color noc pri inside-stred a bude spoliehať na posledný sláve udržať svoje miesto.

Bolo by odvážne volanie z Lancasteru, ktorý odhalí svoj tím vo štvrtok, ale by nevyžadovala odôvodnenie, podľa Owen Farrell, iný kto urobil pozitívny dopad z lavičky v piatok a kto dýcha na krk úradujúceho fly-polovicu George Forda.

"to je dôvod, prečo je tu , Nebol by bol vybraný inak. Sam je skvelý hráč rugby. Má vedúce postavenie v tíme a som si istý, že bude masívne istí, ako je dobre, "povedal Farrell. "Nie je to niečo, čo ničí skrýva, je to? On hral dobre po celý rok pre Bath ..Odišiel dobre vo všetkých hrách hral v zahriatie. Školíme spravodlivý trochu dokopy. Je to len zoznámenie sa s ľuďmi okolo vás "

Mike Catt, Anglicko útočí tréner zručnosti, bol podobne otvorene:". Nechápem, prečo Sam má ospravedlniť čokoľvek. Poznáme to, čo Sam prinesie, čo Brad prináša to, čo všetci v družstve prináša. My sme cúval Sam a Sam robí svoju prácu [sobotu]. Vieme, že je to big-game player. Je to veľký konkurent, ale rovnako tak ostatní chalani okolo neh o. "

Burgess nebol sám zapôsobil počas vystúpenia v Anglicku, ktorá chýbala na nechty v piatok, a to aj v prípade, misia bola vykonaná s neskorým bonus bodov pokus Billy Vunipola je [Obaja Vunipolas, skrumáž pol Richard Wigglesworth a Farrell posilnená ich nároky na začiatok proti Walesu a posilnila hĺbku k dispozícii do Anglicka, zatiaľ čo ich súperi v sobotu podstúpil ďalšie zranenia desí s plnou zadnou Liam Williams, Dan Lydiate, centrá Cory Allen a vrtule Paul James v dobiehajúci cez Uruguaj.

Farrell sa teší nezabudnuteľné maximá proti Walesu, odíde na lavičke v Cardiffe na začiatku tohto roka a zladenie 2014 Twickenham vyhrať, ale on bol tiež letieť pol, keď Warren Gatland je strana porazila Anglicku 30-3 na Millennium Stadium v ​​roku 2012.

vie Gatland dobre, pretože bol súčasťou turné Lions v roku 2013, a očakáva nečakané. "Som si istý, že bude mať niečo v rukáve.Oni mali akokoľvek dlhú dobu na prípravu, ako máme. Nemyslím si, že sa bude meniť, ako budú hrať, "povedal.

" Oni hrali takhle za koľko rokov, a že sa nebude naraz dostať až dva týždne pred Svetového pohára a premýšľať,, prišli sme o niekoľko hráčov. Musíme zmeniť to, čo robíme. '

"Musíme hrať tak, že budeme hrať a robiť správne rozhodnutia. To je to, čo sme sa založiť si na to, čo je pred nami.Wales je zrejme tím, ktorý chce hrať rugby vo vašej polovici a dať čo najviac ľudí na prednú líniu a vystúpiť z línie a vyvíjať tlak na vás. "

Napriek problémom Walesu s úrazmi bude Gatland Vyzvať na posilnenie tvárou v tvár Anglicku v podobe George North, Alun Wyn Jones a Jamie Roberts, zatiaľ čo on Unibet stávkovanie live bol uľavený, aby videl tightheads Samson Lee prísť cez 40 minút nepoškodené proti Uruguaju, v neposlednom rade po sledovaní Anglicka gruna, tradične ich sil y pod Lancaster, Boj proti Fiji.Problémy set kusu sú rastúce obavy, pretože vrt začala objavovať vo warm-up porážke Francúzska a pokračoval proti Írsku, ale Farrell očakáva, že dopredu doručiť proti Walesu. "Sme späť sami dopredu proti nikomu," povedal. "Jedná sa o hry, ktoré máte radi hranie -. Fyzické problémy, a vy viete, som si istý, že budeme stavať to pekne tento týždeň a uistite sa, že sme na to pripravení

" Myslím, že to stále bude sila v tomto turnaji.Neviem, čo sa stalo a prečo sa to počas tejto hry stalo, ale viem, že všetci tu budú pracovať tak tvrdo, ako by mohli urobiť, aby sme sa uistili, že je na tom najlepšom mieste, aby sme mohli ísť ďalej.

"Chlapci sú medzinárodní rugby hráči, ktorí hrajú na najvyššej úrovni.

Títo ľudia budú tvrdo pracovať, aby sa z lepšili, a ak sa majú veci opraviť, opraviť. "

Unibet-Okamžitý bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára